Vores team

Balance

Uptime værdsætter vores kunder og virksomhedens trivsel og sikrer vores medarbejderes tilfredshed. Den rigtige blanding af senior og junior opfordrer alle til at lære og prøve nye ting, mens de holder sig inden for grænserne, så fristerne bliver opfyldt og løsninger leveret. Vi tilbyder forskellige arbejdsopgaver og metoder til at sikre, at vores medarbejdere bliver studeret og vedligeholdt den optimale arbejds- / fritidsbalance.

Passion

Hos Uptime er vi alle passionerede omkring vores fag. Viljen til at arbejde, ønsket om at lære, en sund del af nysgerrighed og en god indstilling er alle værdsat eller måske endda mere end lang erhvervserfaring og viden. Uptime tilbyder mange udviklingsmuligheder. Lær af det bedste, modtag feedback og support. Få ubegrænset adgang til utallige bøger og publikationer fra industrien. Tag eksamen og få certificeringer - det er op til dig.

Kommunikation

Interpersonel kommunikation udgør en vigtig del af vores arbejdsdag. At have et åbent tankegang handler om at udtrykke din mening, kritisere andres konstruktive arbejde og lade andre kritisk kritisere dit eget. Når alt kommer til alt, laver vi alle fejl fra tid til anden - det er vigtigt at erkende det og bruge lektionen til at blive smartere og erfarne. Vi ser på hinanden mere som venner end kolleger, hvilket skaber en meget god atmosfære på kontoret.

Kultur

At arbejde i Uptime handler om meget mere end hårdt arbejde fra morgen til aften. Alle vil slappe af fra tid til anden, og der er mange muligheder for det i virksomheden. Vi er en familie og nyder at lave ting sammen.

 • På kontoret

  På kontoret er stemningen rolig og uhøjtidelig. Som regel er der stille da vi hver især skal kunne koncentrere os om vores arbejde, men der er også plads til faglige og sociale samtaler.
  Vi forsøger at planlægge arbejdsdagen så alle sidder med noget de synes er udfordrende og spændende.

  Der er fri kaffe, the, sodavand og en lækker frokostordning.
  Vi plejer at slutte ugen med en fredagsøl eller sodavand hver fredag

 • Fritid

  Vi arrangerer små udflugter med aktiviteter, som alle kan deltage i. Derudover mødes vi fra alle lande hver sommer og vinter for et kick-off i løbet af et par dage på en fantastisk beliggenhed. Vi lærer hinanden mere ved festlige aktiviteter og får chancen for at opdage de kreative sider, vi ellers ikke vidste om kolleger, vi deler et kontor med.