21
May
2019

Uptime udvider i Nordmakedonien

Uptime erhverver majoritetsandel i softwarevirksomheden Gate One.

Uptime, der opererer i Estland, Norge, Danmark og Schweiz, ekspanderer nu til Nordmakedonien ved at overtage virksomheden GateOne.

Hovedformålet med overtagelsen er at finde yderligere styrke til internationale projekter i form af erfarne udviklere i Nordmakedonien, og samtidig etablere sig i regionen.

– Vi har i lang tid samarbejdet med forskellige nordmakedonske virksomheder, og er meget tilfredse med folks holdninger og tekniske kompetencer, siger Eero Tohver, CEO for Uptime, og fortsætter.

– At finde of rekruttere IT-talenter til internationale projekter er en seriøs udfordring. Her er Nordmakedonien en god tilføjelse til vores koncern. I betragtning af den seneste politiske udvikling i landet og dets tiltrædelse i NATO og EU i den nærmeste fremtid, vil det gøre Nordmakedonien endnu mere interessant for os.

Vil være Nordmakedoniens førende

Uptime har overtaget 55% af GateOne, som nu begynder at virke under Uptime-brandet. Kontoret ligger i hovedstaden Skopje.
Virksomheden i Nordmakedonien ledes af Nikola Aleksovski, der er medstifter af GateOne. Tidligere har han også arbejdet med sociale medier og event marketing.

– Ved at blive en del af Uptime-koncernen vil vi have en klar vision for fremtiden, og det vil også hjælpe os med fortsat at udvikle os til det bedste softwarefirma i Nordmakedonien, siger Nikola Aleksovski.

GateOne-teamet arbejder med:

  • React.JS, Vue.JS, .NET MVC, PHP web- og mobilapplikationer
  • Udvikling af webshops som en komplet løsning
  • og tilbyder udvikling som udlejnings service til både lokale og internationale kunder
Nikola Aleksovski, CEO, GateOne.

Nikola Aleksovski, CEO, GateOne.

Lad os hjælpe din virksomhed med jeres udviklingsprojekter

Indtast dine kontaktinformationer herunder og lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og projekt.

Tak for din henvendelse!

Du vil høre fra os hurtigst muligt. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt må du meget gerne udylde nedenstående felter. Du behøver ikke udfylde det hele, men bare hvad du synes er relevant:Du er også velkommen til at ringe på 7020 6959Loading...

Gemmer oplysninger....

Tak for din henvendelse!

Detajlerne om dit projekt er nu blevet sendt. Vi kontaker dig hurtigst muligt.

Kontakt os og få et overslag på dit projekt