Android udvikler

Er du på udkig efter en skræddersyet løsning til Android-platformen
så kontakt UpTime Development og få en professionel og dygtig programmør til at udvikle for dig.

Skræddersyet Android Løsning

Er du på udkig efter en skræddersyet løsning til Android-platformen så kontakt UpTime Development og få en professionel og dygtig programmør til at udvikle for dig.

Android er Googles eget operativsystem. Android er i modsætning til IOS en open source teknologi.

Vi har stor erfaring med udvikling af Android-apps og vi har udviklere specialiseret i netop Android-udvikling. Android er meget populær globalt, da mange forskellige mærker smarttelefoner opererer på denne platform, da det netop er open-source.

 

få en ny hjemmeside

app udvikling

Android Apps

Android apps bliver primært udviklet i Java. Java er et meget udbredt udviklingssprog og selve Android systemet er også blevet udviklet i Java.

Vi udvikler Android-apps til at være så brugervenlige som overhovedet muligt og vi har altid både dig og din målgruppe i fokus.

Vi starter altid projektet op med at forventningsafstemme og få klarlagt formålet med appen der skal udvikles. Når projektet er i gang vil du være med hele vejen. Vi stræber altid efter at der er 100% gennemsigtighed i alle vores projekter. Vi tester appen løbende og afslutter aldrig et projekt før kunden er helt tilfreds.

Kontakt os via info@uptimedevelopment.dk eller på 50 20 69 59 og hør mere.

Skræddersyede løsninger

Dygtige udviklere hænger ikke på træerne. Heldigvis har vi maskin-rummet fuld af dem hos Uptime Development.

Vi ansætter kun de bedste, og sætter høje krav og standarder til kvalitet. Dette betyder, at vi gennem årene har arbejdet for stort set alle brancher.

Lad os snakke om dit projekt

Ronni Madsen

Adm. direktør