APP UDVIKLING OG RÅDGIVNING

Vi hjælper dig med af afdække behovet og træffe den rigtige beslutning. Er der behov for en App, eller bare en mobilvenlig side? Vi tilbyder assistance af professionelle programmører og vi hjælper med alle de spørgsmål der dukker op i forbindelse med dit projekt

Vi udvikler både Native Apps, Hybrid Apps & Web Apps

Hvilken app-type du skal vælge afhænger af dit ambitionsniveau og løsningens kompleksitet. Fortæl os hvem der skal bruge app’en og hvad de skal bruge den til, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning.

Vi er ikke kun et udviklingshus til mobile Apps. Vi er også et webbureau der udvikler unikke løsninger til alle brancher og platforme. Så uanset om dit projekt er et rent App-projekt eller der er andre elementer kan vi hjælpe.

Der er stor forskel på behov og målgrupper. I mange tilfælde er pengene givet bedre ud til webudvikling af en mobilvenlig side ved hjælp af Responsive Design.

Lad os snakke om dit projekt

Ronni Madsen

Adm. direktør

Derfor skal Uptime Development Udvikle din næste app

Mange er i tvivl om, hvilket firma de skal vælge til at løfte deres app projekt. Nogle firmaer har dedikeret sig 100% til udvikling af apps, mens andre, som f.eks Uptime Development, tilbyder appudvikling som en del af et større produktsortiment.

Udviklingen af nye programmeringssprog og teknologier går stærkere end aldrig før. Vi sætter en ære i at være fremmme i feltet og kende de nye teknologier og tendenser i markedet.

I dag er det apps, der skal udvikles, i morgen måske noget andet. Langt de fleste apps har i dag en langt større backend end det du ser i selve app'en. Dette er teknologi, hvor det ofte er en fordel at være en dygtig webudvikler eller Linux ekspert fremfor "kun" appudvikler. Med andre ord: Vi har altid den rigtige person til alle dele af projektet.

Hvad er en native app?

Native kan oversættes til indfødt eller hjemmehørende. Native apps er altså “født” til at blive brugt på en specifik enhed.

Fordelen ved native app’s er, at app’en bliver 100% udviklet til en specifik enhed. Det giver en bedre brugeroplevelse, da enhedens potentiale udnyttes fuldt ud. En Native-app kan typisk også bruges offline.

Native app’s er ofte den dyreste løsning, da der skal udvikles én app pr. operativsystem. Der skal altså udvikles en app til iPhone og en anden til Android-telefoner, en 3. til Windows telefoner osv.

Native-apps kan lægges op på App Store, Google Play og Microsoft Store. For få år siden var Native Apps den bedste og mest professionelle løsning i langt de fleste tilfælde. Dog er der efterhånden kommet mange gode hybridsprog, som gør det ligeså godt, og udviklingsprisen bliver væsentligt lavere.

Hvad er en hybrid-app?

En Hybrid-app er en app, der er udviklet i et 3. part sprog, som "oversætter" appen til de forskellige telefonfabrikanter. Dvs, du koder din APP én gang og kan så få den kompileret som en App til Iphone, Android eller Windows. Dette gør at Hybrid-apps oftere er et billigere alternativ i forhold til native-apps.

Hybridsprog er efterhånden så veludviklede at de er et ligeså godt alternativ som at kode Native. Som altid afhænger det af hvad din app skal kunne. Mange hybridsprog understøtter muligheden for at kode native ind i appen, så hvis du har noget funktionalitet som ikke kan laves i hybridsporget kan udvikleren nøjes med at programmere den enkelte del til alle platforme fremfor at skulle udvikle hele appen flere gange.

Hybrid-apps kan udvikles på flere måder, og der findes mange forskellige frameworks. De har navne som Xamarin, React Native, IONIC, PhoneGap mfl. Det er svært at sige, at et framework er bedre end de andre, da det afhænger utrolig meget af hvad din app skal kunne.

Hos os får du apps, der er udviklet på de bedste måder med de mest optimale frameworks. Vi er ikke fastlåste på enkelte frameworks, men vælger det framework som er bedst til opgaven. Teknologien for hybrid-apps bliver hele tiden bedre, og det er derfor også dén app-type vi udvikler flest af i øjeblikket.

De fleste hybrid-apps kan lægges op på App Store , Google Play. og Windows Store. Det er dog vigtig at kende sine distributionskanaler inden der udvikles da ikke alle hybridsprog understøtter alle platforme.

Funktionaliteten i Hybrid APP udvikling er i dag så langt fremme, at du kan udnytte mange af de forskellige enheders muligheder som pushbeskeder, videochat, lokationsbaserede apps, fingerskanning, ansigtsgenkendelse, 3d touch og meget mere.

Progressive Web App (PWA)

Men en progressive web app, udvikles der en web baseret app, men med udvidet funktionalitet. En web-app er i princippet blot en responsiv hjemmeside der tilpasser sig enhedens skærm, men med muligheder som offline indhold, fuld skærm, push beskeder mm. App’en kan i dag tilgås via smartphonens eller tablet’ens browser.

En progressive Web app er ofte billigere end native og hybrid apps.

Der findes muligheder hvor der laves en simpel native app, hvor der placeres grundlæggende funktionalitet i denne, men indholdet ændres online. Dvs at der først udvikles en hostet hjemmeside og dernæst laves noget kode, der “pakker” hjemmesiden ind, så den tilpasses specifikke enheder (iPhones, tablets, smartphones osv.) Dette giver bla. følgende fordele:

- Det er billigere end at lave en fuld native app, men dyrere end en ren webbaseret.

- Mindre opdateringer kan udføres centralt og vil slå igennem på både Android og IOS udgaven uden at involvere brugerne.

- Appen kan stadig placeres i App Store og Google Play

- Der er stadig mulighed for at lave funktionalitet der fungerer offline

Det er sjældent vi anbefaler dette, men der kan være muligheder hvor det giver mening. Der er også hybridsprog som bygger på denne teknologi, hvor det kan give mening.

IPHONE, ANDROID ELLER WINDOWS

På verdensplan er Android klart den mest populære platform med en markedsandel på over 83% efterfulgt af IOS med ca. 14%. De sidste andele deles af Windows, BlackBerry og andre.

I Danmark er fordelingen lidt anderledes. Her står Apples iPhone for næsten 50% af markedet. Windows phone udgør 7% og Android resten af markedet.

Hvis man kun kigger på virksomhedbrugere er Apple endnu mere dominerende på markedet, selvom Android og Windows haler ind på dem.

 

App udvikling til iPhone og iPads er de kompetencer vi får efterspurgt mest da disse platforme i Danmark er rigtig store. Det afhænger dog også meget af målgruppen. Hvis dit produkt henvender sig til danske kvinder mellem 30-40 år er iPhone langt vigtigere at fokusere på end Android.

Vi anbefaler dog som hovedregel at man får udviklet apps til både iOS og Android fra starten af. Vi koder selvfølgelig nye apps i Swift, men har du en ældre iPhone app kan vi også tilrette den.

iPhone

Android

 

Android dominerer markedet globalt, så hvis du vil have brugere over hele verden er det Android du skal prioritere højest. Vi har løst mange projekter der involverer Android udvikling og kan helt sikkert også løse dit.

Kontakt os gerne på mail eller telefon og få kontakt direkte med en App udvikler. Det er ganske gratis.

 

Vi udvikler også til Windows phone. Det er dog ikke tillagt særlig stor værdi her på siden, da 9 ud af 10 kunder vælger kun at udvikle til iOS og Android da Windows phone kun har en markedsandel på ca. 2%.

Windows

HVAD KOSTER EN APP?

Det korte svar er at det afhænger helt af hvad den skal kunne og hvilken kvalitet du ønsker!

  • Simple apps

    Simple Apps kan i teorien laves for under 50.000 DKK. I praksis er det sjældent at tingene er så simple. Som regel skal der laves en serverdel også, som ofte er dyrere end selve appen. Skal der laves til flere platforme, stiger prisen også, ligesom der skal afsættes penge til driftsudgifter, vedligehold, udvidelser og opdateringer løbende.

  • Flere platforme

    Skal din app virke til flere platforme (Android, iPhone, Windows) fordobles prisen typisk hvis den skal laves fra bunden til alle platforme. Hybridsprog, som tidligere nævnt, bliver dog hele tiden bedre. Hvis din app ikke indeholder funktionalitet som kræver et native programmeringssprog kan det være en vej at gå. Opfylder din app kravene kan appen laves uden at prisen bliver nævneværdig dyrere af dette.

Lad os snakke om dit projekt

Lad os hjælpe din virksomhed med jeres udviklingsprojekter

Indtast dine kontaktinformationer herunder og lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og projekt.

Tak for din henvendelse!

Du vil høre fra os hurtigst muligt. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt må du meget gerne udylde nedenstående felter. Du behøver ikke udfylde det hele, men bare hvad du synes er relevant:Du er også velkommen til at ringe på 7020 6959Loading...

Gemmer oplysninger....

Tak for din henvendelse!

Detajlerne om dit projekt er nu blevet sendt. Vi kontaker dig hurtigst muligt.

Kontakt os og få et overslag på dit projekt