Digitalisering af arbejdsgange

Effektiv værdiskabelse ved hjælp af digitalisering

Digtitalisering er den mest effektive måde at optimere din forreting og bevare din markedsposition. Korrekt digtitalisering skaber både arbejdsglæde og værdi.

Digitalisering af arbejdsgange

Snak med en digitaliseringskonsulent

Hvad enten du har et konkret IT projekt, en ny genial idé eller du bare gerne vil høre om mulighederne, så lad os tage en snak. Et besøg af en digitaliseringskonsulent vil give inspiration og give jer et overblik over muligheder og økonomi. Vi har skabt værdi igennem digitalisering inden det var et fænomen og hjælper jer gerne med en digitaltiseringsstrategi. Tag os med på råd og få lagt den rigtige strategi for digitaliseringen. Vi har mere end 15 års erfaring, og mere end 500 softwareprojekter bag os. Vi har arbejdet på tværs af brancher, virksomheder, kulturer og landegrænser. Vi kan hjælpe med:

  • Digitalisering af arbejdsgange
  • Digitalisering af processer
  • Digitaltisering af forretningsidéer

 

Lad os tage en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe. Står virksomheden over for digitalisering af større eller mindre omfang? Kontakt os og få lagt den rigtige Digitaliseringsstrategi Branchespecifik. Andet end besparelser, optimeringer, integration og automatisering. Digitalisering kan også være avancerede websystemer som samler data, gør ting ny. Eksempler på Digitaliseringsprojekter

  • Personlig kostplanlægning. Nu af robot
  • Center for rehabilitering - blanketter
  • flere projekter her.

 

...

Lyt til jeres medarbejdere

Vi lever i en tidsalder hvor praktikantens idéer kan være ligeså gode som direktørens. Den yngre generation er vokset op med IT og forventer flere ting kører af sig selv.

Er I klar til digitalisering?

Der tales i medier og nyheder om disruption og den 4. industrielle revolution. Der er ingen tvivl om at denne er godt i gang. Aldrig er tingen gået så stærkt inden for IT verdenen. Digitalisering er andet end robotter, selvkørende biler og kunstig intelligens. Digitalisering handler om at være på forkant og have optimeret sine processer. Det jan være alt fra digitalisering af manuelle arbejdsgange, i jeres virksomhed, men langt de fleste virksomheder kan optimeres på ganske enkelte punkter: - XX% udnytter ikke deres data ordenligt. - XX% har gentagne arbejdsprocesser som med fordel kan optimeres - F.eks for at spare tid og minimere fejl - XX% af virksomheder og start din virksomheds

Gode råd om digitalisering

Det er ikke nødvendigt at digitalisere alt på en gang. Det er dog smart at lægge langsigtede mål for de forskellige dele af forretningen.

Start med at tænke i drømmescenarier og regn så på hvor gevinsten eller besparelsen er størst! De rigtige optimeringer har en meget kort tilbagebetalingstid.

Lad os hjælpe din virksomhed med jeres udviklingsprojekter

Indtast dine kontaktinformationer herunder og lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og projekt.

Tak for din henvendelse!

Du vil høre fra os hurtigst muligt. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt må du meget gerne udylde nedenstående felter. Du behøver ikke udfylde det hele, men bare hvad du synes er relevant:Du er også velkommen til at ringe på 7020 6959Loading...

Gemmer oplysninger....

Tak for din henvendelse!

Detajlerne om dit projekt er nu blevet sendt. Vi kontaker dig hurtigst muligt.

Kontakt os og få et overslag på dit projekt