Få en hurtigere hjemmeside – Bestil en Hastighedsoptimering

Et hurtigt website er afgørende for at fastholde dine besøgende. Læs her hvorfor det betyder noget samt hvordan dit websites hastighed øges.

få en hurtig hjemmeside

Få en hurtigere hjemmeside

 

Dine besøgende gider ikke vente!

 

En hurtig hjemmeside giver både dine besøgende (kommende kunder) og søgemaskinerne en bedre oplevelse. Besøgende hader langsomme hjemmesider, de gider ikke vente på den er loadet, hvis den er for langsom. Dette er uanset om de besøger din side fra en mobil, tablet eller en computer.

Det er ikke kun dine besøgende, der ikke gider vente. Google og andre søgemaskiner, vægter stadig hastigheden på hjemmesider højere, så det er bare med at komme i gang med at hastighedsoptimere.

Fremgangsmåden er forskellig, alt efter om du kører med et standardsystem eller en skræddersyet løsning.

Vi tilbyder hastighedsoptimering af WordPress, Prestashop, Magento, opencart, Woocommerce mm. – Ja stort set ved alle open source systemer. Derudover sætter vi en ære i at levere lynhurtige specialkodede løsninger!

Sådan får du en hurtigere hjemmeside

Vejen til en hurtigere hjemmeside afhænger af flere ting. Benytter du en færdig hjemmesideløsning som f.eks WordPress eller har du fået kodet din side fra bunden? Er dine filer komprimeret korrekt?

Til de store open source løsninger som f.eks. WordPress findes der en lang række moduler der kan gøre din hjemmeside hurtigere.

Hvis du gerne vil prøve kræfter med hastigheds-optimeringen selv kan du komme ganske langt, hvis du bruger Wordpress, med modulet wp-fastest-cache. Dette modul hjælper dig et stort stykke af vejen, men sjældent hele vejen. De sidste 10-20% KAN kræve hårdt benarbejde og hardcore kodefærdigheder.

Før du overhovedet starter en hastighedsoptimering af din hjemmeside, bør du undersøge om det overhovedet er nødvendigt. Der findes en del værktøjer på nettet der kan måle hastigheden på din hjemmeside, men Google har lavet et ganske udemærket tool som, foruden at give din hjemmeside en karakter fra 0-100, også fortæller hvad du skal ændre. Se det er jo ganske praktisk.

Prøv selv at teste dit site på Googles “Pagespeed Insights”.

Skal der optimeres noget mere? Eller Scorer du 100/100? Bemærk at både mobilvisning og desktopvisning testes!

Du kan se vores Pagespeed Insights Score her.

Las os hastighedsoptimere din WordPress hjemmeside. Vi optimerer også Prestashop, Magento og systemer kodet fra bunden!

 

 

 

hurtig hjemmeside til google

eksperter i hastighedsoptimering

Også valg af Hosting har betydning!

Du skal ikke kun optimere din kildekode.

Det er ikke kun koden, billedstørrelser m.m. som betyder noget. Også valg af hosting har meget at sige. Grundet de generelt faldende hosting priser råder vi som regel til at man får opsat sin egen server istedet for at ligge på et webhotel sammen med andre kunder. Dette kan sagtens være en virtuel server.

Det har flere fordele, men en af dem er at det kun er dit eget site der påvirker hastigheden på serveren. Du påvirkes ikke af at et andet site på samme server kører TV-spots og får mange besøgende som også sløver din side eller andre sider som er dårlig kodet!

Du kan desuden på din egen server gøre lidt ekstra for sikkerheden og ikke mindst kan du installere server-moduler der hjælper på hastigheden på hjemmesiden!

Lad os snakke om dit projekt