JavaScript programmør

På jagt efter en dygtig JavaScript Programmør?

Vi tilbyder professionelle danske JavaScript udviklere til priser der er til at forstå!

Professionel JavaScript Programmering

Vi tilbyder udvikling i traditionel JavaScript fra bunden, eller via jQuery, Angular, Node.JS mfl!

JavaScript er en naturlig kunne hos de fleste programmører. Man kan stort set ikke lave en moderne webløsning uden brug af JavaScript i en eller anden art. Oftest benytter vi jQuery, men kan også kode i “ren” JavaScript. Med introduktionen af HTML 5 kan man lave en del smarte effekter uden, men oftest vil man benytte både HTML 5 og JavaScript i løsningerne.

Vi er eksperter I at benytte JavaScript inkl. alle underliggende teknikker og formater der oftest benyttes sammen med Javascript. Herunder AJAX, JSON, XML mfl..

Udvikler

Softwareudvikling

Danske AngularJS eksperter

Vi arbejder efter moderne teknologier og tilbyder bl.a udvikling i AngularJS.

Vores dygtige udviklere elsker AngularJS, eller i daglig tale kaldet Angular. Det er et lækkert JavaScript framework der gør det muligt at lave en super lækker brugergrænseflade og er bla. frontend delen af MEAN stack.

Mangler du hjælp til JavaScript programmering i et framework som ikke er nævnt her på siden, kan du også roligt kontakte os. Sandsynligheden for vi kender det framework du arbejder med er stor, ligesom vi også mestrer frameworks i mange andre programmeringssprog. Herunder, PHP, .NET mm.

...

Lad os snakke om dit projekt

Ronni Madsen

Adm. direktør

...