JavaScript programmør

På jagt efter en dygtig JavaScript Programmør?

Vi tilbyder professionelle danske JavaScript udviklere til priser der er til at forstå!

javascript programmering

...

Professionel JavaScript Programmering

Vi tilbyder udvikling i traditionel JavaScript fra bunden, eller via jQuery, Angular, Node.JS mfl!

JavaScript er en naturlig kunne hos de fleste programmører. Man kan stort set ikke lave en moderne webløsning uden brug af JavaScript i en eller anden art. Oftest benytter vi jQuery, men kan også kode i “ren” JavaScript. Med introduktionen af HTML 5 kan man lave en del smarte effekter uden, men oftest vil man benytte både HTML 5 og JavaScript i løsningerne.

Vi er eksperter I at benytte JavaScript inkl. alle underliggende teknikker og formater der oftest benyttes sammen med Javascript. Herunder AJAX, JSON, XML mfl..

Danske AngularJS eksperter

Vi arbejder efter moderne teknologier og tilbyder bl.a udvikling i AngularJS.

Vores dygtige udviklere elsker AngularJS, eller i daglig tale kaldet Angular. Det er et lækkert JavaScript framework der gør det muligt at lave en super lækker brugergrænseflade og er bla. frontend delen af MEAN stack.

Mangler du hjælp til JavaScript programmering i et framework som ikke er nævnt her på siden, kan du også roligt kontakte os. Sandsynligheden for vi kender det framework du arbejder med er stor, ligesom vi også mestrer frameworks i mange andre programmeringssprog. Herunder, PHP, .NET mm.

...

Lad os hjælpe din virksomhed med jeres udviklingsprojekter

Indtast dine kontaktinformationer herunder og lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og projekt.

Tak for din henvendelse!

Du vil høre fra os hurtigst muligt. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt må du meget gerne udylde nedenstående felter. Du behøver ikke udfylde det hele, men bare hvad du synes er relevant:Du er også velkommen til at ringe på 7020 6959Loading...

Gemmer oplysninger....

Tak for din henvendelse!

Detajlerne om dit projekt er nu blevet sendt. Vi kontaker dig hurtigst muligt.

Kontakt os og få et overslag på dit projekt