Vores medarbejdere

Se hele teamet bag Uptime Development herunder

VEJLE

Uptime Development A/S
Lysholt alle 10, 7100 Vejle
Danmark
Phone: +45 70 44 43 72
e-mail: info@uptimedevelopment.dk

KØBENHAVN

Uptime Development A/S
Naverland 2, 2600 Glostrup
Danmark
Phone: +45 70 44 43 72
e-mail: info@uptimedevelopment.dk

NORGE

Uptime Comperio AS
Munchs gate 7, NO-0165 Oslo
Norway
Phone: +47 22 33 71 00
e-mail: info@uptimecomperio.no

SVERIGE

Uptime Comperio
Gamla Brogatan 34
Sweden
Phone: +46 8 446 834 36
e-mail: info@uptimedevelopment.se

Medarbejdere

Ronni Haastrup Madsen

Adm. Direktør, Uptime Development A/S

Ronni leder Uptime Development, som er den danske afdeling af Uptime. Han har arbejdet med softwareudvikling i mere end 15 år og medvirket i mere end 500 IT projekter.

Ole Rasmussen

Business Development Manager, Uptime Development A/S

Ole har arbejdet med skandinaviske og baltiske forretninger siden 1998. I 2013 begyndte Ole i Uptime og har siden haft ansvar for salg internationalt. Han snakker Svensk, Norsk, Dansk, Tysk, Engelsk og Estisk.

Anders Møller Andersen

Projektansvarlig, Uptime Development A/S

Anders startede som udvikler hos Uptime Development i 2013 og har fra starten vist stor indsigt i at forstå kundens behov og levere den rigtige løsning. Derfor er det også naturligt at det i dag er Anders der sørger for at projekterne kommer sikkert i mål.

Kasper Sørensen

Projektleder, Uptime Development A/S

Kasper startede som projektleder og business analyst hos Uptime Development i 2019, og har mange års erfaring med både store og små IT projekter fra ind- og udland. Han sikrer klar og tydelig kommunikation med kunden, og sætter en ære i at levere løsninger, der skaber målbar forretningsværdi.

Mathias Jørgensen

Projektleder, Uptime Development A/S

Mathias startede som projektleder og business analyst hos Uptime Development i 2019. Han er uddannet Cand IT og har derudover erfaring med håndtering og levering af IT-projekter. Mathias arbejder altid ud fra en dagsorden, hvor kommunikation og koordinering med kunden er i højsædet.

Jakob Holm Thastrup

Udvikler, Uptime Development A/S

Jakob startede som udvikler hos Uptime Development i juli, 2014. Han har primært arbejdet med webteknologier og integrationer til diverse systemer. Jakob er motiveret af, at skabe den rette løsning i tæt samarbejde med kunden. 


Jakob har desuden en kandidat i datalogi og er altid ivrig efter nye, spændende udfordringer i udviklingsopgaverne.

Nick Nissen

Udvikler, Uptime Development A/S

Nick startede som udvikler hos Uptime Development tilbage i februar, 2017. I løbet af de sidste 7 år har han arbejdet med en bred vifte af teknologier. Har du brug for en app, en hjemmeside eller noget helt tredje, kan Nick med garanti være behjælpelig.

Nick er ikke bange for en ny udfordring og brænder desuden efter at fordybe sig i de nyeste teknologier.

Mathias Petersen

Udvikler, Uptime Development A/S

Mathias startede som udvikler hos Uptime Development i Februar, 2017. Han har arbejdet med et bredt spektrum af teknologier og besidder evner indenfor bl.a. web, app- og integrationsudvikling. 

Derudover har Mathias en stor passion i udvikling af lækre, brugervenlige frontends samt udnyttelse af nye og spændende teknologier.

Emil Klindt Sørensen

Udvikler, Uptime Development A/S

Emil startede som udvikler hos Uptime Development i oktober, 2017. Han har i de sidste 5 år arbejdet med udvikling af hjemmesider og mobile applikationer. Emil motiveres af udfordrende problemløsning og i samarbejdet med kunden, hvor den mest optimale og værdiskabende løsning findes.

Ved siden af sin tid her hos Uptime Development, er han på nuværende tidspunkt i færd med at udbygge sine kompetencer gennem en uddannelse som civilingeniør, Software Engineering.

Martin Hjord Nielsen

Udvikler, Uptime Development A/S

Martin startede som udvikler hos Uptime Development i april, 2018. Han har en bred vifte af uddannelser som bl.a. omfatter Web-integrator, Datamatiker med speciale i spil samt en professionsbachelor i webudvikling. Hos os har han arbejdet med en bunke af forskellige teknologier, men særligt inden for mobiludvikling.

Martin har ydermere en stor interesse i, at tilegne sig kompetencer i nye sprog og teknologier, hvorfor han altid er proaktiv og nysgerrig på at lære.

Thomas Houlberg

Udvikler, Uptime Development A/S

Thomas startede som udvikler hos Uptime Development i April, 2019. Han har 20 års erfaring i hhv. front- og backend udvikling. Igennem sin tid som udvikler, har Thomas været i berøring med et bredt spektrum af forskellige udviklingsopgaver og teknologier.

Thomas er desuden uddannet datamatiker og sætter en ære i at præge udviklingen i og af moderne IT-systemer.

Philip Haugaard

Udvikler, Uptime Development A/S

Philip startede som udvikler hos Uptime Development i 2019, og har i de sidste 7 år arbejdet med alskens projekter, primært indenfor spil- og mobiludvikling, men har i de senere år bredt sig ud på alt fra app, web samt cloud development.

Hans primære motivation kommer fra at realisere visioner, og levere kvalitet hele vejen igennem udviklingsprocessen. Philip har desuden en baggrund i medialogy, som dækker alt fra grafik til implementation, i både mobil apps, spil, web og mere til.

Ina Christensen

Økonomiansvarlig, Uptime Development A/S

Ina startede som økonomiansvarlig hos Uptime Development i 2019 og varetager diverse økonomiske aktiviteter i selskabet.

Victor Jespersen

Business Developer, Uptime Development A/S

Victor startede som Business Developer hos Uptime Development i 2020 og varetager diverse salgsaktiviteter i selskabet.