Nyheder

Læs vores seneste nyheder herunder

Uptime præsenterer samkørselsapp for kommunerne

Hvis man vil have kommunernes opmærksomhed, så er Digitaliseringsmessen i Odense dér, hvor det sner! Det var lektien som fire medarbejdere fra Uptime lærte på den kommunale dag den 3. oktober, da det internationale software-udviklingsfirma deltog på messen for første gang.

Digitaliseringsmessen henvender sig til offentlige politikere, ledere og medarbejdere, der arbejder med og interesserer sig for digitalisering og IT. Messen stiller skarpt på kommunernes digitale muligheder – nuværende og i fremtiden.

Hensigten med messen er, at bygge bro mellem kommuner, udviklere, leverandører, offentlige partnere og projektholdere.

Messen afholdes af KL i samarbejde med Borgerservice Danmark og KIT@. Samarbejdet sikrer, at messen viser alle sider af digitalisering.

Takket være den nyligt lancerede samkørselsapp, som Uptimes danske afdeling udviklede sammen med Nabogo, var det en let opgave at få opmærksomhed fra messens deltagere. Gæster fra kommuner over hele landet viste stor interesse for appen, hvoraf mange står overfor lignende udfordringer i, at opfylde behovene hos landdistrikterne i tider med stagnerende offentlige transportforbindelser.

På denne måde fungerede appen også som en øjenåbner for mange kommunale embedsfolk, hvor Uptime Development nu ses som en mulig fremtidig partner i den fortsatte indsats for at digitalisere offentlig administration og lette kommunikationen mellem borgere og myndigheder.

Uptime udvider i Nordmakedonien

Uptime erhverver en majoritetsandel i softwarevirksomheden Gate One.

- At finde of rekruttere IT-talenter til internationale projekter er en seriøs udfordring. Her er Nordmakedonien en god tilføjelse til vores koncernen siger Uptime's CEO Eero Tohver.

Læs mere om den nye overtagelse.

Uptime kåres som gazellevirksomhed for 3. gang

Vi er endnu engang kåret som gazellevirksomhed.

Tak til partnere, kunder og ikke mindst vores dygtige medarbejdere.