Vores team

Balance

Hos Uptime værdsætter vi vores kunder og medarbejderes trivsel, og sikrer vores medarbejderes tilfredshed. Den rigtige blanding af seniorer og juniorer medvirker til at alle lærer og prøver nye ting, samtidig med at deadlines er opfyldt og løsninger leveret.

Passion

Ved Uptime er vi alle passionerede omkring vores fag. Ønsket om at lære er en sund del af hverdagen. Nysgerrighed og den rigtige indstilling er værdsat på samme niveau som erfaring og viden. Uptime tilbyder mange udviklingsmuligheder. Lær af de bedste, modtag feedback og support.

Kommunikation

Intern kommunikation er en vigtig og integreret del af vores hverdag og i det tætte samarbejde med kunder og kollegaer. Vi har en åben og uformel tankegang og tone på kontoret. Vi søger konstruktiv kritik hos hinanden, så vi kan lære af vores fejl, og konstant forbedre os, arbejde smartere og tilegne os mere erfaring. Vi ser hinanden både som venner og kollegaer, og det skaber en god stemning på kontoret.

Kultur

At arbejde hos Uptime handler om meget mere end hårdt arbejde fra morgen til aften. Alle vil slappe af fra tid til anden, og der er mange muligheder for det i virksomheden. Vi er en familie og nyder at lave ting sammen.

  • På kontoret

    På kontoret er atmosfæren rolig og uhøjtidelig. Som regel er der stille, da vi hver især skal kunne koncentrere os om vores arbejde, men der er også plads til professionelle og sociale samtaler. Te, sodavand og en lækker frokost. Vi slutter normalt ugen med en fredagsøl eller sodavand.

  • Fritid

    Vi arrangerer små udflugter med aktiviteter, som alle kan deltage i. Derudover mødes vi fra alle landekontorer hver sommer og vinter et par dage til aktiviteter og samvær. Vi lærer mere af hinanden under festlige aktiviteter, og får chancen for at opdage de kreative sider, vi ellers ikke vidste om kolleger, vi deler et kontor med.

BLIV EN DEL AF UPTIME