Vores team

Balance

Uptime værdsætter vores kunder og virksomhedens trivsel og sikrer vores medarbejderes tilfredshed. Den rigtige blanding af seniorer og juniorer opfordrer alle til at lære og prøve nye ting, mens de holder sig inden for grænserne, så deadlines er opfyldt og løsninger leveret. Vi tilbyder forskellige arbejdsopgaver og metoder til at sikre, at vores medarbejdere studeres og opretholdes den optimale arbejds- / fritidsbalance.

Passion

Ved Uptime er vi alle lidenskabelige over vores fag. Arbejdsløsheden, ønsket om at lære, en sund del af nysgerrighed og en god indstilling er alle værdsat eller måske endda mere end lang erhvervserfaring og viden. Uptime tilbyder mange udviklingsmuligheder. Lær af det bedste, modtag feedback og support. Få ubegrænset adgang til utallige branchebøger og publikationer. Tag eksamen og få certificeringer - det er op til dig.

Kommunikation

Interpersonel kommunikation er en vigtig del af vores arbejdsdag. At have et åbent tankegang handler om at udtrykke din mening, kritisere andres konstruktive arbejde og lade andre kritisk kritisere dit eget. Når alt kommer til alt gør vi enhver fejl fra tid til anden - det er vigtigt at genkende det og bruge lektionen til at blive smartere og mere erfarne. Vi ser på hinanden mere som venner end kolleger, hvilket skaber en meget god stemning på kontoret.

Kultur

At arbejde i Uptime handler om meget mere end hårdt arbejde fra morgen til aften. Alle vil slappe af fra tid til anden, og der er mange muligheder for det i virksomheden. Vi er en familie og nyder at lave ting sammen.

  • På kontoret

    På kontoret er atmosfæren rolig og uhøjtidelig. Som regel er der stille, da vi hver især skal kunne koncentrere os om vores arbejde, men der er også plads til professionelle og sociale samtaler. te, sodavand og en lækker frokost arrangement. Vi slutter normalt ugen med en fredag øl eller sodavand hver fredag.

  • Fritid

    Vi arrangerer små udflugter med aktiviteter, som alle kan deltage i. Derudover mødes vi fra alle lande hver sommer og vinter til et kick-off i løbet af få dage på en fantastisk beliggenhed. Vi lærer mere af hinanden under festlige aktiviteter og får chancen for at opdage de kreative sider, vi ellers ikke vidste om kolleger, vi deler et kontor med.

BLIV EN DEL AF UPTIME

Lad os hjælpe din virksomhed med jeres udviklingsprojekter

Indtast dine kontaktinformationer herunder og lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og projekt.

Tak for din henvendelse!

Du vil høre fra os hurtigst muligt. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt må du meget gerne udylde nedenstående felter. Du behøver ikke udfylde det hele, men bare hvad du synes er relevant:Du er også velkommen til at ringe på 7020 6959Loading...

Gemmer oplysninger....

Tak for din henvendelse!

Detajlerne om dit projekt er nu blevet sendt. Vi kontaker dig hurtigst muligt.

Kontakt os og få et overslag på dit projekt