IT outsorcing

Få din egen udviklingsafdeling – fast udvikler - fast tid - fast pris!

Slip for besværet og lad os klare udviklingen af jeres software. Du får de bedste udviklere på dit projekt og 100% ejerskab.

IT outsourcing

IT outsourcing til alle størrelser virksomheder. Webudvikling og Appudvikling

Løsningen kan benyttes af etablerede virksomheder med behov for løbende udvikling, såvel som iværksættere med et større softwareprojekt. Vi kan også supplere jeres eksisterende udviklingsafdeling med ekstra ressourcer i kortere eller længere perioder.

Med din egen udviklingsafdeling hos Uptime Development kan du sammensætte præcis de kompetencer du har brug for i din virksomhed.
Er behovet f.eks. en Webudvikler 10 dage om måneden, en appudvikler 5 dage og en tester 2 dage kan det være voldsomt at skulle ansætte 2-3 personer fuld tid for at løse det behov.

Vi fordeler Jeres opgaver på personer med de rigtige kompetencer. I kan derfor have flere udviklere i gang med hver deres kompetencer, men kun betale for den tid de bruger.

Vi sammensætter det rigtige hold til din virksomhed som arbejder fast for dig på aftalte dage. Vi tilbyder aftaler helt ned til 20% af en fuldtidsstilling (1 person 1 dag pr uge).

Et godt alternativt til udlandet

Mange virksomheder prøver lykken med outsourcing af IT-opgaver til fjerntliggende lande, hvor de direkte lønomkostningerne er lavere end i Danmark. Dette har dog ofte en pris i form af barrierer i kultur og sprog som fører til misforståelser, længere leveringstider og flere fejl. Hvilket i sidste ende gør det dyrere end udvikling i DK.*

Det kan være fristende at falde for en fristelsen i den direkte omkostning, men mange glemmer værdien af fælles forståelse og den tid man sparer på kommunikation.

Hos Uptime Development taler vi dansk og vi forstår dine behov første gang du forklarer dem.

* Vi har en del kunder som har prøvet outsourcing i lavtbetalte lande, men ender med at konkludere at det faktisk er hurtigere og billigere i sidste ende at få det lavet i DK. . Fælles for alle er deres umiddelbare begejstring for kvaliteten og hastigheden på udviklingen.

Outsourcing IT udvikling Danmark

Du får:

 • En fast dansktalende udvikler tilknyttet din virksomhed og dine opgaver
 • Garanti for høj kvalitet
 • Fast interval for status og afrapportering
 • Dokumentation og udveksling af viden på løste opgave
 • 100% ejerskab af de opgaver vi løser for dig
 • Løbende evaluering af samarbejdet
 • Mulighed for med kort varsel at skalere op eller ned på opgaveløsningen

Du slipper for, at:

 • Bruge tid på rekruttering af medarbejdere
 • Bruge dyrebar tid på at tilrettelægge udviklingsopgaverne
 • Investere i uddannelse af egne medarbejderne, så de hele tiden har de kompetencer der skal for at løse en opgave
 • Investere i hard- og software
 • Tænke på personalejuridiske forhold i forbindelse med ansættelse, afskedigelse, sygdom osv.

Vi udvikler altid i den teknologi der passer bedst til projektet og vi følger med tiden. Det betyder at hvis jeres behov ændres, så skifter vi konsulenten eller sørger for at ”opgradere” ham med den nødvendige viden.

Sådan fungerer det:

Opstart

Vi starter med at tage en uforpligtende samtale med dig. Vi spørger ind til jeres behov, forventede opgaver og omfang. Vi afstemmer forventende til hinanden og synes vi begge, at der basis for et fremtidigt samarbejde, vil vi sammen fastsætte rammerne for samarbejdet.

Fastsættelse af rammerne for samarbejdet

Næste fase er at konkretisere samarbejdet. Ud fra den viden vi får om jeres opgaver, kommer vi med et bud på, hvordan opgaven kan løses og hvor lang tid det vil tage at løse opgaven. Du får samtidigt konkret pristilbud.

Igangsættelse af opgaven

Når vi er enige om konditionerne for det fremtidige samarbejde, igangsættes opgaven. Senest på dette tidspunkt vil du møde/tale med den/de medarbejder(e), der vil blive tilknyttet opgaven.
Du vil få en udvikler fast tilknyttet projektet. Vi lægger vægt på, at der er en direkte dialog mellem dig som kunde og udviklerne. Du vil derfor få udviklerens kontaktoplysninger, og vi vil bede om, at udviklerne ligeledes får mulighed for at kontakte dig, eller jeres projektansvarlige direkte. Det sparer udviklingstid.

Status med fast interval

Du vil med fast interval modtage en status på dit projekt.

Fakturering og dokumentation

Der faktureres månedligt bagud. Med hver faktura vil du få en udførlig specifikation på, hvad tiden er brugt til.

Sikker IT outsourcing

Sikker IT outsourcing - Vi passer på din forretning

IT er en stor del af langt de fleste virksomheder. Velfungerende IT systemer kan være det der gør at virksomheden kan vækste og medarbejderene får en hverdag med meningsfyldte opgaver. Omvendt kan dårligt fungerende IT systemer belaste virksomheden og medarbejderne og i sidste ende være fatal for virksomheden.

Hos Uptime Development er det vores mantra at udvikle systemer der gør jeres hverdag lettere og automatisere mere trivielle processor. Vi kan få jeres standardsystemer til at snakke sammen eller udvikle noget nyt og bedre.

Outsourcing af softwareudvikling betaler sig. Automatiserede processer giver værdi på bundlinien hver eneste dag og har generelt meget kort tilbagebetalingstid.

Lad os hjælpe din virksomhed med jeres udviklingsprojekter

Indtast dine kontaktinformationer herunder og lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og projekt.

Tak for din henvendelse!

Du vil høre fra os hurtigst muligt. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt må du meget gerne udylde nedenstående felter. Du behøver ikke udfylde det hele, men bare hvad du synes er relevant:Du er også velkommen til at ringe på 7020 6959Loading...

Gemmer oplysninger....

Tak for din henvendelse!

Detajlerne om dit projekt er nu blevet sendt. Vi kontaker dig hurtigst muligt.

Kontakt os og få et overslag på dit projekt