React Native udvikler

Gode React Native udviklere hænger ikke på træerne, heldigvis har vi hele maskinrummet fyldt af dem.

En skalerbar løsning

React Native giver din virksomhed mulighed for at udvikle jeres næste mobile app til både Android og IOS uden at skulle bruge to forskellige programmeringssprog. UpTime Development efteruddanner løbende vores medarbejder til at lære de nyeste teknologier indenfor React Native.

React Native blev oprindeligt startet af Facebook, men bliver i dag brugt af nogle af verdens største virksomheder til deres mobile applikationer. Herunder kan nævnes Skype, Uber og Airbnb .

Hos UpTime Development har vi i det seneste år specialiseret vores medarbejdere i sproget, således at vi kan tilbyde skalerbare app løsninger til vores kunder. Vi vil konstant sikre, at vi kan udvikle fremtidens IT-løsninger.

React Native passer til alle virksomheder, der ønsker at bygge deres app til både Android (Google) og IOS (Apple). Rent teknisk bygger vi nemlig begge applikationer fra den samme kodedatabase.

 

Primavera udvikler

Få et uforpligtende tilbud

Selvom React Native kan lyde tiltrækkende, så er det ikke sikkert, at det vil være det rigtige for jer. Vores udviklere og specialiseret på forskellige områder, og det sikre at vi rådgiver jer til at vælge den absolut bedste løsning til jeres behov.

Med en aftale med UpTime Development får du udvikling, rådgivning og løbende ideer til dit udviklingsprojekt. Vores mål er at skabe den absolut bedste løsning for dig.

Ring til os på 70 44 43 71 eller skriv en mail til info@uptimedevelopment.dk, så giver vi jer et uforpligtende oplæg på jeres udviklingsprojekt.

Skræddersyede løsninger til alle brancher

Gode React Native udviklere hænger ikke på træerne, heldigvis har vi hele maskinrummet fyldt af dem.

Vi ansætter kun de bedste, og sætter høje krav og standarder til kvalitet. Dette betyder, at vi gennem årene har arbejdet for stort set alle brancher.

Lad os snakke om dit projekt

Ronni Madsen

Adm. direktør