NABOGO
NABOGO – Kør Sammen
Appudvikling Webudvikling
Mål med projektet
  • Skabe en samlet app til samkørsel
  • App til flere platforme
  • Høj skalerbarhed og dækning
Løsning
  • Udviklet app til IOS, Android og Web
  • Integration med rejseplanen
  • Validering af profiler med NEMID

Behovet
NABOGO-appen er en deleøkonomisk platform, der tilbyder samkørsel til pendlere ved brug af opsamling på lokale mødesteder såsom bustoppesteder. Behovet for og specificeringen af projektet er opstået gennem et tæt samarbejde med kommunerne Vejle, Kolding og Gladsaxe, der ønskede et supplement til de begrænsede buslinjer i lokalområderne. Kommunerne så en udfordring i, at borgere i udkants-byer manglede tilstrækkelighed i transportmuligheder til at komme fra A til B.

Processen
Projektets udvikling er foregået i et tæt samarbejde med NABOGO, hvor det har været vigtigt for os og kunden løbende at afstemme behov, udfordre idéer og sammen finde frem til den helt rigtige løsning. Derfor har vi ugentligt holdt statusmøder, testet og taget fælles beslutninger for at sikre det bedste produkt.

Resultatet
NABOGO-appen blev udgivet i September, 2019 med stor succes og opbakning fra kommuner og brugere af appen. Dette har medført et længere samarbejde, hvor vores udviklere i skrivende stund er i færd med at udvide funktionaliteter, forbedre appen og sikre den gode brugeroplevelse.

Læs og hør om projektets lancering, da tvsyd besøgte Smidstrup eller download appen her:

"Uptime har på kort tid skabt en avanceret app som virker utrolig simpel at bruge for brugerne. De har ydet professionel rådgivning og høj kvalitet i hele processen. "
Anders Muusmann
Partner, NABOGO