Sharepoint udvikler

Gode Sharepoint udviklere hænger ikke på træerne, heldigvis har vi hele maskinrummet fyldt af dem.

Microsoft Sharepoint

Har du brug for en skarp og dygtig Sharepoint udvikler? UpTime har udviklere specialiseret i Sharepoint.

Microsoft Sharepoint har udviklet sig til at være et meget populært Content mangement system som også mange store virksomheder benytter sig af. Det er en webbaseret vidensdelig og dokumentsyringsportal som mange offentlige virksomheder benytter sig af.

SharePoint er en ASP.NET applikation. Dette betyder at den benytter sig af IIS og desuden gemmer sine data på en Microsoft SQL Server.

Primavera udvikler

få en hurtig hjemmeside

Undgå frustrationer over IT

Sharepoint er integreret med Microsoft Office og dette gør denne platform ideal til større virksomheder som har behov for dokumentstyring, et intranet og lagring integreret i samme system.

Sharepoint er også velegnet til virksomheden som har brug for at dens medarbejdere kan oprette sider uden at være teknisk dygtige inden for IT.

UpTime tilbyder en professionel Sharepoint udvikler til at udvikle, designe og optimere dit website. Vi starter altid projektet op med at få klarlagt formålet, forventningerne og betingelserne for projektet.

Skræddersyede løsninger til alle brancher

Gode Sharepoint udviklere hænger ikke på træerne, heldigvis har vi hele maskinrummet fyldt af dem.

Vi ansætter kun de bedste, og sætter høje krav og standarder til kvalitet. Dette betyder, at vi gennem årene har arbejdet for stort set alle brancher.

Lad os snakke om dit projekt

Ronni Madsen

Adm. direktør