Sikkerhedstjek

Sikkerhedstjek – er din hjemmeside i fare?

Udviklingen går stærkt. Nye teknologier opstår og fokus forsvinder fra ældre systemer, der let bliver mål og ”legeplads” for hackere.

Hosting sikkerhed

Uanset hvilken type hjemmeside du har, er det vigtigt at du jævnligt tager backup af det indhold, der ligger på din hjemmeside. Samtidig er det vigtigt, at du konstant holder det system din hjemmeside er lavet i, opdateret. Opdateringer indeholder ofte forbedringer af systemets sikkerhed, så risikoen for hackerangreb bliver mindre.

Hvis du har oplevet et hackerangreb, så kender du til frustrationen og hvor meget det krævet at få tingene rettet op.

Beskyt jeres hjemmeside!

Her hos Uptime Development sætter vi pris på sikkerheden er i top. Vi anbefaler derfor som udgangspunkt at man beskytter sit site med et såkaldt SSL certifkat for at mindske risikoen for data opsnappes.

Udover at øge sikkerheden har Google for nyligt meldt ud at de vil vurdere sikre sites højere i søgeresultaterne. Det betyder at I med et SSL certifikat vil få en bedre placering på søgemaskinerne i forhold til Jeres konkurenter der ikke har SSL på deres sider. I hvert fald i teorien. Læs selv hvad Google tidligere har skrevet.

Det behøver ikke at koste alverden at få website site sikret. Det eneste det kræver er Jeres egen IP adresse samt et SSL certifikat.

På langt de fleste website er det relativt enkelt at smide et certifitkat på. Enkelte kræver dog mindre kodeændriger for at få det til at virke optimalt.

Kontakt os i dag for en pris på at sikre Jeres website bedre

Sov roligt om natten – kontakt os

Kontakt os i dag, hvis du vil have et sikkerhedstjek af din hjemmeside. Vi laver backup af alt det indhold, der ligger på din hjemmeside og sørger for at systemet er opdateret, så følsomme data ikke blottes og kan trækkes ud af systemet.

Uptime Development anbefaler Clearhaus sammen med Quickpay

Sikkerhedstjek

Clearhaus er en dansk indløser, som tilbyder betaling med langt de fleste betalingskort, mobilepay m.m.

Grunden til vi anbefaler dem er, at de problemløst varetager betalingen med de fleste betalingsgateways. Men en af de vigtigste grunde er, at deres behandlingstid er få dage og, at de har en kundeservice der er helt i top.

Hos Clearhaus er der intet månedligt abonnement, men der betales kun for de transaktioner som man faktisk har. Transaktionsprisen hos Clearhaus er desuden billigere end bla. Tellers.

Du kan registrere dig hos Clearhaus her

Lad os hjælpe din virksomhed med jeres udviklingsprojekter

Indtast dine kontaktinformationer herunder og lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og projekt.

Tak for din henvendelse!

Du vil høre fra os hurtigst muligt. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt må du meget gerne udylde nedenstående felter. Du behøver ikke udfylde det hele, men bare hvad du synes er relevant:Du er også velkommen til at ringe på 7020 6959Loading...

Gemmer oplysninger....

Tak for din henvendelse!

Detajlerne om dit projekt er nu blevet sendt. Vi kontaker dig hurtigst muligt.

Kontakt os og få et overslag på dit projekt