API UDVIKLER

Lad systemerne tale sammen

Integration på tværs af mange systemer

Er din virksomhed som de fleste andre, så bruger I sikkert mange IT-systemer til specifikke formål. F.eks. et system til at styre økonomien, et system til webshop, et system til at håndtere forsendelser, et system til at holde styr på kunderelationer og et mailsystem til at holde styr på personlige korrespondance og aftaler.

Resultatet er, at der indsamles og bearbejdes store mængder data, men det giver ikke nødvendigvis et større overblik – tværtimod. Henvender en kunde sig omkring en ordre, kan det betyde, at I skal ind i flere systemer for at kunne svare på kundens spørgsmål. Derfor er webudviklingen og integrationen af systemerne essentiel.

 

Lad os snakke om dit projekt

Ronni Madsen

Adm. direktør

Software Integration skaber overblik og minimerer arbejdsprocesser

Ideen bag software integration er, at skabe en ny platform, der gør det muligt at se, bearbejde og opdatere informationer ét sted. Det kunne f.eks. være ét skærmbillede, der indeholder alle relevante data om en kunde. Ændres f.eks. kundens adresse, ændres den automatisk samtidigt i alle andre integrerede systemer.

Det sparer tid og reducerer antallet af manuelle arbejdsgange, samtidig med at man er sikker på, at informationer er identiske på tværs af systemer.

Få udført en sikker integration

Uptime Development tilbyder integrationer mellem de fleste IT systemer. Vi kender rigtig mange systemer i forvejen men er også i stand til at sætte os ind i nye systemer på rekordtid.

Uanset om det er et system vi kender, eller et nyt vi skal lære at kende, går vi op i at sikkerheden er i top. Dels skal den tekniske platform være sikker, men det er ligeledes vigtigt, at brugere af de systemer der integreres kun kan se de data de har adgang til og at ugyldige data, ikke vælter det hele.

Vi udfører integrationer inden for Primavera, C5 / Navision, e-conomic m.fl., men også mere simple integrationer som Facebook, SMS Gateways m.m.

 

Software integration

System integration

Integrer med API baserede løsninger og Webservices

Datadeling er vigtig som aldrig før og de fleste systemer og tjenester understøtter i dag fælles standarder for dataudveksling og dermed mulighed for at integrere det med andre systemer. Er der API eller Webservices tilgængelig på tjenesten kan dataoverførslen laves efter denne.

Hos Uptime Development udvikler vi langt de fleste nye løsninger med udgangspunkt i et såkaldt REST API. Det betyder, at skal systemet, senere hen tale sammen med et andet system kan det let udvides.

Har du allerede et system, men mangler en API hjælper vi også med det.

Hold øje med integrationerne

Ligesom alt andet IT bør en integrationsløsning overvåges og dokumenteres. Typisk opsætter man en integration og så forventer man at den kører for evigt uden problemer. – Sådan er virkeligheden desværre aldrig.

Vi har opsat rigtig mange integrationer som kører i årevis uden problemer, men pludselig ændres eller opgraderes det ene system og man glemmer alt om, at der kører en dataudveksling med et andet system. Er der tale om udveksling af data over cloudbaserede systemer kan der være mange ændringer om året som kan gøre meget skade før de opdages.

Mange seriøse udbyder kører med versions-kontrol og varsler i god tid, men det er desværre alt for ofte tilfældet med det modsatte.

Vi anbefaler derfor altid at der opsættes en overvågning. Der er en mindre løbende udgift forbundet med denne, men det er oftest meget billigere end at lade være.

Kontakt os på mail eller telefon 70 444 371 og hør hvordan vi kan overvåge jeres integrationsløsning.

API

 

 

Integrer med Cloudbaserede løsninger

Er der behov for at lagre filer i skyen til f.eks backup eller deling? Vi kan integrere med alle systemer, herunder Dropbox, Microsoft One Drive, Amazon S3

Lad os snakke om dit projekt

Lad os hjælpe din virksomhed med jeres udviklingsprojekter

Indtast dine kontaktinformationer herunder og lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og projekt.

Tak for din henvendelse!

Du vil høre fra os hurtigst muligt. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt må du meget gerne udylde nedenstående felter. Du behøver ikke udfylde det hele, men bare hvad du synes er relevant:Du er også velkommen til at ringe på 7020 6959Loading...

Gemmer oplysninger....

Tak for din henvendelse!

Detajlerne om dit projekt er nu blevet sendt. Vi kontaker dig hurtigst muligt.

Kontakt os og få et overslag på dit projekt