Uptime som udviklingspartner

Vi hjælper med udvikling af softwareløsninger og styrer projekterne gennem agil udvikling og struktureret projektledelse.

Hvad gør vi?

Uptime kombinerer erfaring fra flere hundrede softwareprojekter med viden om jeres forretning til løsning af forretningskritiske processer gennem softwareudvikling.

Vi udvikler til de platforme der giver mening for projektet og er ikke låst af standardsystemer eller programmeringssprog.

Snakker vi digitalisering fjernes meget papirarbejde ved håndholdte enheder som mobiler og tablets, men vi finder altid den løsning der passer bedst til jeres forretning og visioner.

Hos Uptime tror vi på udvikling gennem samarbejde, så når vi bruger ordet partnerskab er det fordi vi søger indgående kendskab til jeres forretning og processer inden vi udvikler løsningerne.

Vi er tilmed stolte over at kunne berette, at vores allerførste kunder stadig er hos os 28 år senere. Det vidner om gensidig respekt og godt samarbejde.

Som kunde hos Uptime sikrer vi kompetent løsning af jeres problemstillinger. Du hyrer ikke bare en konsulent eller to, men får et team af mere end 120 dedikerede talenter til rådighed.

De relevante ressourcer tilkobles jeres projekter gennem tæt samarbejde med en dedikeret projektleder hos Uptime som kender jer og jeres forretning.

 

 

 

Vores proces

En gennemprøvet proces sikrer vi leverer løsninger i høj kvalitet. Uptime er kendt for at være en værdifuld partner som hjælper deres kunder mod øget effektivitet. Vi fokuserer på hver enkel kundes forretningsbehov og tilpasser vores service derefter.

 
 

01:

Indledende møde og forretningsindsigt

Det er vigtigt at forventningerne afstemmes tidligt. Derfor starter vi alle projekter med et møde, hvor vi får en grundlæggende forståelse af jeres forretning og jeres forventninger til os som leverandør. Ofte fastlægges der et budget på kort og lang sigt.

 
 

02:

Projektdefinering og planlægning

Efter de indledende møder får vi sammensat et team der kan hjælpe jer med mere konkret problemløsning. I mødes med teamet og udfordringer snakkes igennem. Mulige løsninger gennemgås mere detaljeret og der vælges en retning og første delleverance påbegyndes.

 
 

03:

Løbende kommunikation og små leverancer

Vi arbejder efter en agil udviklingsmodel. Når vi arbejder på projekterne vil der være en løbende dialog og rapportering, ligesom vi prioriterer at levere mange mindre leverancer fremfor en stor.

Dette er jeres tryghed i vi arbejder i den rigtige retning, men samtidig er der plads til ændringer hvis der er dukket nye krav op fra brugerne eller organisation. Det er vores erfaring at tæt kommunikation giver det bedste samarbejde og de bedste løsninger.

 

04:

Livelægning og drift

Når første løsning er klar til brug, udrulles den og introduceres til brugerne. Uptime hjælper med drift, vedligehold og videreudvikling af løsningerne.

Det koster ikke at spørge

Udfyld formularen herunder og lad os tage en uforpligtende snak om hvordan Uptime kan hjælpe jeres forretning med tilpassede softwareløsninger.

Lad os snakke om dit projekt

Dit navn

E-mail

Telefon

Projektbeskrivelse