Umbraco udvikler

Gode Umbraco udviklere hænger ikke på træerne, heldigvis har vi hele maskinrummet fyldt af dem.

Mange års erfaring med Umbraco som platform

UpTime Development er specialister i at udvikle web-sites og e-handelsløsninger på Umbraco platformen. Dette dansk udviklet content-management system er en alsidig og fremtidssikker platform med mange fordele.

Umbraco er bygget på Microsofts .NET Framework, og er et open-source content management system. Dette gør det også familiært at bruge for mange og intergrerbart med mange funktionaliteter såsom Sharepoint. Det er et stabilt og sikkert system der bruger en kraftig Microsoft SQL Server.

få en ny hjemmeside

API udvikler

En meget populær intuitiv platform

Umbraco er en af de mest populære platforme på grund af dens alsidighed og brugervenlighed. Derudover er Umbraco også en rigtig god platform hvis du skal lave flersprogede web-sites.

Umbraco giver også mulighed for at bygge en web-shop ind i siden, og med en webshop i Umbraco bygger du på et stærkt og sikkert fundament uden frygt for hacking og andre problemer.

Vi bygger hjemmesider i Umbraco til både store og små og virksomheder. Vi starter med at få klarlagt målene for projektet og hvilke digitale målsætninger der skal udgøre fundamentet. Derefter påbegynder vi projektet. Vi sørger altid for at have dig med i alle beslutningsprocesser, og derudover tester vi siden løbende så vi er sikre på at kvaliteten bliver overholdt.

Skræddersyede løsninger til alle brancher

Gode Umbraco udviklere hænger ikke på træerne, heldigvis har vi hele maskinrummet fyldt af dem.

Vi ansætter kun de bedste, og sætter høje krav og standarder til kvalitet. Dette betyder, at vi gennem årene har arbejdet for stort set alle brancher.

Lad os snakke om dit projekt

Ronni Madsen

Adm. direktør