Vue.js udvikler

Dygtige udviklere hænger ikke på træerne. Heldigvis har vi maskin-rummet fuld af dem hos Uptime Development.

Vue.js

Vue.js også kaldet VUE er et open-source JavaScript framework, der giver jer mulighed for at bygge User Interfaces (UI) samt Single-Page-Applications (SPA). Hos UpTime Development har vi de seneste år uddannet og specialiseret flere af vores udvikler til at lære og udvikle komplekse systemer i Vue for vores kunder.

Vue.js blev lanceret i 2014, hvilket gør det til ét af de nyere programmeringssprog. Vue.js åbner nye muligheder for, hvad vi teknisk og grafisk kan udvikle for vores kunder.

Vue.js er et framework, der er bygget ovenpå JavaScript, og giver os mulighed at integrere udviklingen med tredjeparts CSS- og JavaScript animationer.

NET programmering

Softwareudvikling

Voksende programmeringssprog

Udviklingen Vue.js vokser i hastig fart, og i 2016 var programmeringssproget det mest vækstende JavaScript framework ifølge Github.

Hos UpTime Development uddanner vi konstant vores udviklere til at følge med i de nyeste teknologier og fortsætter løbende efteruddannelse i Vue.js for at højne kvaliteten for vores kunder.

Vil du have en Vue.js udvikler til dit kommende udviklingsprojekt, så ring til os på 70 20 69 59 eller skriv til info@uptimedevelopment.dk, så giver vi et overslag på dit projekt.

Skræddersyede løsninger

Dygtige udviklere hænger ikke på træerne. Heldigvis har vi maskin-rummet fuld af dem hos Uptime Development.

Vi ansætter kun de bedste, og sætter høje krav og standarder til kvalitet. Dette betyder, at vi gennem årene har arbejdet for stort set alle brancher.

Lad os snakke om dit projekt

Ronni Madsen

Adm. direktør