Webbureau centralt i Vejle

Uptime Development er ikke bare webbureau. Vi er et full stack udviklingshus, der hjælper med alle de tekniske aspekter af projektet.

Webudvikling

Dygtige webudviklere giver gode råd!

Er du træt af salgsgas fra reklamefolk, webbureauer, eksperter i online markedsføring mm?

Vi går ikke efter at sælge dig en super smart løsning du ikke har brug for. Vores succes bygger på, at vores kunder kommer igen. Det gør vi kun ved at give dig det du har brug for. Vi er ikke reklamefolk, men super dygtige IT folk. Vores udgangspunkt er altid at give dig den bedste platform til dine behov. Omdrejningspunktet vil altid være teknikken skal være i orden. Sikkerheden skal være i top og hastighed og brugeroplevelse skal sidde lige i skabet - hver gang! Skal der købes et lækkert design har vi dygtige samarbejdspartnere med dygtige designere som kan hjælpe med at skabe den grafiske identitet, logo, webdesign osv.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger fra bunden inden for webudvikling, Appudviklingsoftwareudvikling eller hvad behovet nu er . Vi arbejder på tværs af brancher og størrelse af virksomheder.

Vi har lanceret konceptet “Egen udviklingsafdeling” som er et super alternativ til egen intern udviklingsafdeling og outsourcing til lavtlønsområder. Her giver vi en fordelagtig timepris mod at vi ved, at vi kan arbejde på jeres opgaver 1,2,3,4 eller 5 dage pr uge!

Du taler direkte med udvikleren – På Dansk. Det er da til at forstå!

Drop det traditionelle Webbureau!

Lad os give et bud på udvikling, drift og videreudvikling af din IT løsning

Vi behandler vores kunder godt og de fleste af vores kunder har været hos os i flere år.

Mange større projekter kræver løbende udvikling og vi tilbyder gode muligheder for at stå til rådighed uden at det koster dig en formue.

For de fleste kunder er det vigtigt, at der kan reageres hurtigt på akutte udfordringer. Vi tilbyder unikke løsninger, der gør at vi altid har tid når du ringer.

Vi er beliggende i Vejle, men har kunder over hele Danmark. Vi kommer gerne forbi dig. Vi har flere store kunder i København , Aarhus, Odense, Kolding mm.

Udvikling af hjemmesider

Webbureau

Webbureau hvor projektstyrring ikke koster ekstra

Vi benytter agile projektmodeller og holder dig løbende opdateret

Det bedste projekt er et projekt, hvor de overordnede rammer skitseres fra starten, men hvor der også er plads til udvikling. For større projekter vil en løbende konsulentaftale give det mere fokus og sikre en høj kvalitet.