Professionel Webudvikling

Med en professionel webudvikler rammer projektet plet hver gang!

Kompetent Webudvikling

Dygtige web-udviklere hænger ikke på træerne. Heldigvis har vi maskin-rummet fuld af dem hos Uptime Development.

Vi ansætter kun de bedste, og sætter høje krav og standarder til kvalitet. Dette betyder, at vi gennem årene har arbejdet for stort set alle brancher.

Vi tilbyder professionel webudvikling fra dygtige programmører. Er behovet for en App til iPhone eller Android, kan vi også hjælpe med App udvikling. Kontakt os i dag og hør om vores løsninger inden for webudvikling eller ring og hør, hvorfor vi er mere end et almindeligt webbureau.

Se nærmere herunder på løsninger vi har udviklet.

Lad os snakke om dit projekt

Ronni Madsen

Adm. direktør

Webudvikling så musikken spiller

Vi har for en kunde i musikindustrien lanceret en komplet streamingplatform.

Platformen bygger på sikre web-teknologier og indeholder bla. også en Iphone App samt en Android App bygget af vores dygtige App-udviklere.

Udover selve applikationen supporterer og drifter vi løsningen.

få en ny hjemmeside

mange års erfaring med webudvikling

Webudvikling til tiden

Vi leverer selvfølgelig alle projekter til tiden! Tiden har også spillet en central rolle i et af vores andre projekter.

For en større kunde har vi udarbejdet et komplet tidsregistreringsystem der bruges af mere end 3000 medarbejdere i organisationen. Systemet integrerer med projektstyringsværktøjet Primavera P6 og genererer desuden avancerede rapporter i bla. Excel.

Rent teknisk er systemet udviklet i PHP og Laravel!

Andre områder inden for Web-udvikling

Ny hjemmeside

Er der behov for en ny hjemmeside, giver vi gerne vores bud. Vi har den tekniske indsigt, der gør at forløbet bliver så let og gnidningsfrit som muligt. Vi har styr på tidens tendenser og rådgiver jer i processen.

Ny webshop

Vi kan også tilbyde hjælp til opbygning af en webshop. Vi kender de fejl der oftest bliver begået og hjælper jer med at vælge det bedste system til jeres behov. Webshoppen kan se ud, som I ønsker og indeholde samtlige af jeres produkter.

Responsive design

En hjemmeside med responsivt design tilpasser sig automatisk brugerens skærm. Uanset om brugeren anvender en pc, smartphone eller en tablet. Vi har masser af erfaring med denne type design, og kan uden tvivl understøtte jeres proces

Lad os snakke om dit projekt