Webudvikling

Brug for udvikling af ny hjemmeside?

Som kunde hos Uptime Development, så er du sikker på at din opgave løses af professionelle og uddannede medarbejdere, der følger med tiden.

Webudvikling hos Uptime

Fortæl os om dine tanker og forventninger, så hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige hjemmesideløsning. Vi holder os konstant opdateret på de nyeste teknologier og krav. Derfor kan vi levere en hjemmeside, og udvikle software der opfylder de retningslinjer som bl.a. søgemaskiner og telefon- og tabletproducenter sætter. Det er afgørende for, at dit budskab kan spredes optimalt og dine besøgende får en god oplevelse.

 

Vidste du

Pr. 21. april 2015 SKAL din hjemmeside være mobilvenlig. Er den ikke det, så indekserer den største af søgemaskinerne (Google) ikke længere siden. Tjek om din hjemmeside er mobilvenlig, klik her. Hvad er resultatet? Fik du at vide, at din hjemmeside ikke er mobilvenlig, så kontakt os med det samme.

Udvikling af hjemmeside

Søg rådgivning og få et tilbud!

Hvad enten du skal have en helt ny hjemmeside, eller ”bare” skal have den nuværende justeret, så kontakt os.

Uptime Development udvikler professionelle hjemmesider i standardsystemer som f.eks. WordPress, Drupal, Magento, Prestashop, Joomla, OsCommerce, OpenCart, NopCommerce m.fl.