Responsive Design

Responsive Design tilpasser sig til alle enheder!

En hjemmeside med responsivt design tilpasser sig automatisk brugerens skærm. Uanset om brugeren anvender en pc, smartphone eller en tablet.

Responsive design

4 grunde til, at din hjemmeside og webshop skal have et responsivt design

  1. Mere end 50% af søgninger på internettet sker enten via en tablet eller smartphone.
  2. Omkring 90% af alle søgninger sker via Google.
  3. Google indekserer ikke længere hjemmesider og webshops, der ikke har et responsivt design
  4. Ifølge Google er 52% af alle besøgende mindre tilbøjelige til at handle et andet sted, hvis de får en god brugeroplevelse

I mange brancher er trafikken fra søgemaskiner altafgørende, i andre brancher betyder den måske ikke så meget. En ting er dog sikker: Har din hjemmeside eller WebShop ikke et responsivt og brugervenligt design, så forringes din synlighed i søgemaskinerne drastisk. Samtidig risikerer du, at besøgende fra mobile enheder forlader din webshop for at lægge handlen et andet sted.

Designer responsive hjemmesider

Web Design

Sådan finder du ud af, om din hjemmeside er mobilvenlig

Google stiller et gratis værktøj til rådighed, der kan fortælle, om en hjemmeside eller webshop er mobilvenlig. Du finder det ved at klikke her.

En anden måde, du kan tjekke det på, er at søge på dit firma via din smartphone eller tablet. De søgemaskiner, der er baseret på Google, vil vise i søgeresultatet, om din hjemmeside er mobilvenlig.

Ingen af metoderne er dog 100% retvisende. Er du i tvivl, så kontakt Uptime Development. Vi kan rådgive dig og give et konkret bud på, hvad det kræver, før din hjemmeside eller webshop bliver mobilvenlig. Har du en meget stor side, kan du overveje at gøre dele af den mobilvenlig, f.eks. via en mobil App.

Lad os hjælpe din virksomhed med jeres udviklingsprojekter

Indtast dine kontaktinformationer herunder og lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og projekt.

Tak for din henvendelse!

Du vil høre fra os hurtigst muligt. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt må du meget gerne udylde nedenstående felter. Du behøver ikke udfylde det hele, men bare hvad du synes er relevant:Du er også velkommen til at ringe på 7020 6959Loading...

Gemmer oplysninger....

Tak for din henvendelse!

Detajlerne om dit projekt er nu blevet sendt. Vi kontaker dig hurtigst muligt.

Kontakt os og få et overslag på dit projekt