Wordpress udvikler

Dygtige udviklere hænger ikke på træerne. Heldigvis har vi maskin-rummet fuld af dem hos Uptime Development.

Wordpress Udvikler

Har du brug for en WordPress udvikler? UpTime Development har mange års erfaring indenfor wordpress og mange andre open-source systemer.

Med sine 10 år på markedet er WordPress et af de største og mest anerkendte CMS systemer på markedet. WordPress er utroligt brugervenligt som gør vedligeholdelsen nem.

Wordpress er baseret på programmeringssproget PHP, og dette gør at WordPress er et rigtig godt CMS system til både simple og større komplekse web-sites.

Vores udviklere er specialiseret i WordPress og bygger din nye hjemmeside fra bunden og får det skræddersyet efter dine ønsker.

NET programmering

Softwareudvikling

Kompetente Udviklere

Vores WordPress-udviklere er kompetente og professionelle med mange års erfaring. Vi designer, udvikler og bygger WordPress-løsninger.

UpTime har både frontend -og back-end udviklere til rådighed. Det betyder at vi kan gå i dybden med din hjemmeside og specialudvikle plugins så dit website fungere optimalt.

Når vi starter et projekt op er det vigtigt at vi starter ud med at klarlægge hvilke forventninger og ønsker du har til projektet.

Lad os tage en snak og få planlagt dit WordPress projekt ved at ringe til os på +450 20 69 59 eller skrive en mail til info@uptimedevelopment.dk

Skræddersyede løsninger

Dygtige udviklere hænger ikke på træerne. Heldigvis har vi maskin-rummet fuld af dem hos Uptime Development.

Vi ansætter kun de bedste, og sætter høje krav og standarder til kvalitet. Dette betyder, at vi gennem årene har arbejdet for stort set alle brancher.

Lad os snakke om dit projekt

Ronni Madsen

Adm. direktør