Softwareudvikling

I Uptime forstår vi forretningerne hos vores kunder og de udfordringer, de står over for, før vi udvikler en tilpasset løsning, der hjælper med at maksimere resultaterne.

 • Høj kvalitet

  Effektiv software skaber nye forretningsmuligheder, som ellers ikke eksisterede. Fortæl os om dine forretningsbehov, og vi finder den løsning, der rammer målet. Den rigtige løsning kan være et færdigt produkt, der skal tilpasses. Måske har du brug for tilpasset software. Vi vil bruge vores viden og ekspertise til at foreslå den optimale løsning til din virksomhed. Vores hold er erfarne og samarbejder godt. De kender de bedste udviklingsmetoder og -praksis og anvender dem i overensstemmelse med hvert projekts rammer. Uptimes kvalitetssikrings- og styringssystem er ISO 9001: 2008 certificeret.

 • Innovative løsninger - i gennemprøvede teknologier

  Vores udviklings-proces er baseret på gennemprøvede metoder. Vi følger med tiden og arbejde i de nyeste teknologier, men efter gennemprøvede metoder.
  Vi arbejder bla. i:

  Vue.Js / Angular / React
  PHP Laravel, Laravel Nova
  Microsoft SQL / .NET Winforms / ASP.NET / SharePoint
  Oracle / J2EE / Delphi / Apex
  PostgreSQL / PHP

  Vi lærer løbende nye teknologier og holder os ajour med teknologiske innovationer.
  Takket være vores erfaring ser vi ud over det indlysende som sikrer kunden den gode oplevelse.

 • Støtte og videreudvikling

  Vi er tæt på vores kunder for at tilbyde hjælp og viden. Vores ydelser dækker hele programmets livscyklus, fra kortlægning af de oprindelige krav til vedligeholdelse, administration og slutbrugerstøtte. Når et firma udvikler sig eller konkurrencen rammer sig, skal softwaren justeres i overensstemmelse hermed. Vores projekter er ofte langsigtede, forretningskritiske systemer, som vi skal vedligeholde og videreudvikle gennem hele deres levetid, hvilket gør det muligt for os at opretholde dokumentation og versionskontrol. Vi opretholder niveauet af kompetence og viden opnået gennem udviklingen og tilbyder de bedste løsninger til videre udvikling takket være vores samlede viden om kundens forretning.

Mobil og Apps

Ved at støtte vores kunder i deres daglige forretning sætter vi os og dem i stand til at udnytte de muligheder, som nye teknologier tillader. Ikke alle løsninger skal flytte til himlen, men for dem der betaler det skal det være.

 • Udvikling af Apps

  Vores kompetencer gør det muligt for os at udvikle innovative mobilapplikationer, der arbejder på alle moderne enheder. Mobilløsninger på tværs af platforme. Vi vælger den udviklings teknologi vi mener passer bedst til projektet.

 • Cloud & Infrastruktur

  Vi tilbyr infrastruktur tjenester støttet av Microsoft Office 365, Azure og Amazon plattformene. Skytjener løsningene vi tilbyr er hovedsakelig bygget på Amazon eller Azure plattformene, i skyen eller in-house.

 • Office 365 udvikling, integration og implementering

  Vores dybe viden om og mange års udviklingserfaring med SharePoint-platformen har givet os vores konkurrencemæssige fordel i Office 365 implementering og evnen til at tilpasse platformen til selv de mest komplekse kundebehov.

Drift & vedligehold

Vi yder support og videreudvikling af kundens egen software, herunder systemer, vi ikke har udviklet os selv.

 • Drift & Vedligehold

  Efter levering, sikrer vi med en vedligeholdelsesaftale, at softwaren fortsætter med at fungere problemfrit.
  Vi har gennem tiden overtaget en del forskellige systemer fra andre softwareleverandører , så står i med et eksisterende system kan vi som regel også overtage dette.

 • Support

  Vi tilbyder supportaftale på alle leverede systemer. Aftalerne tilpasses den enkelte kunde og deres behov og vi tilbyder løsninger der kan hjælpe, uanset om behovet er få timer om ugen eller døgnbemanding.

 • DevOps tankegang

  DevOps-kulturen med samarbejde mellem udviklere og administratorer er en naturlig tanke for os. Vores specialister, både fra udviklings- og forretningssiden, deltager i hele livscyklusen for service fra design, gennem udviklingsprocessen og til supporten.

Lad os snakke om dit projekt