Systemudvikling

I Uptime forstår vi forretningerne hos vores kunder og de udfordringer, de står over for, før vi udvikler en tilpasset løsning, der hjælper med at maksimere resultaterne.

 • Høj kvalitet

  Effektiv software skaber nye forretningsmuligheder, som ellers ikke eksisterede. Fortæl os om dine forretningsbehov, og vi finder den løsning, der rammer målet. Den rigtige løsning kan være et færdigt produkt, der skal tilpasses. Måske har du brug for tilpasset software. Vi vil bruge vores viden og ekspertise til at foreslå den optimale løsning til din virksomhed. Vores hold er erfarne og samarbejder godt. De kender de bedste udviklingsmetoder og -praksis og anvender dem i overensstemmelse med hvert projekts rammer. Uptimes kvalitetssikrings- og styringssystem er ISO 9001: 2008 certificeret.

 • Innovative løsninger - i gennemprøvede teknologier

  Vores udviklings-proces er baseret på gennemprøvede metoder. Vi følger med tiden og arbejde i de nyeste teknologier, men efter gennemprøvede metoder.
  Vi arbejder bla. i:

  Vue.Js / Angular / React
  PHP Laravel, Laravel Nova
  Microsoft SQL / .NET Winforms / ASP.NET / SharePoint
  Oracle / J2EE / Delphi / Apex
  PostgreSQL / PHP

  Vi lærer løbende nye teknologier og holder os ajour med teknologiske innovationer.
  Takket være vores erfaring ser vi ud over det indlysende som sikrer kunden den gode oplevelse.

 • Støtte og videreudvikling

  Vi er tæt på vores kunder for at tilbyde hjælp og viden. Vores ydelser dækker hele programmets livscyklus, fra kortlægning af de oprindelige krav til vedligeholdelse, administration og slutbrugerstøtte. Når et firma udvikler sig eller konkurrencen rammer sig, skal softwaren justeres i overensstemmelse hermed. Vores projekter er ofte langsigtede, forretningskritiske systemer, som vi skal vedligeholde og videreudvikle gennem hele deres levetid, hvilket gør det muligt for os at opretholde dokumentation og versionskontrol. Vi opretholder niveauet af kompetence og viden opnået gennem udviklingen og tilbyder de bedste løsninger til videre udvikling takket være vores samlede viden om kundens forretning.

Mobil og Apps

Ved at støtte vores kunder i deres daglige forretning sætter vi os og dem i stand til at udnytte de muligheder, som nye teknologier tillader. Ikke alle løsninger skal flytte til himlen, men for dem der betaler det skal det være.

 • Udvikling af Apps

  Vores kompetencer gør det muligt for os at udvikle innovative mobilapplikationer, der arbejder på alle moderne enheder. Mobilløsninger på tværs af platforme. Vi vælger den udviklings teknologi vi mener passer bedst til projektet.

 • Cloud & Infrastruktur

  Vi tilbyr infrastruktur tjenester støttet av Microsoft Office 365, Azure og Amazon plattformene. Skytjener løsningene vi tilbyr er hovedsakelig bygget på Amazon eller Azure plattformene, i skyen eller in-house.

 • Office 365 udvikling, integration og implementering

  Vores dybe viden om og mange års udviklingserfaring med SharePoint-platformen har givet os vores konkurrencemæssige fordel i Office 365 implementering og evnen til at tilpasse platformen til selv de mest komplekse kundebehov.

Drift & vedligeghold

Vi yder support og videreudvikling af kundens egen software, herunder systemer, vi ikke har udviklet os selv.

 • Kundetilpasset

  Over tid har vi forpligtet os til at tilbyde fuld støtte fra mange forskellige systemer, der ikke oprindeligt blev udviklet af Uptime. Det betyder, at vi gennemgår en grundig forhåndsanalyse og tager sig af alle fejlrettelser og nødvendig videreudvikling. Vi oplister os som superbruger af systemet og udfører daglig vedligeholdelse og fejlrettelse.

 • Systemstøtte

  Det er svært at holde intern ekspertise på software, der ikke længere er under aktiv udvikling; Det er ligeledes nødvendigt at have den nødvendige viden. Holdets struktur og kompetenceniveauet, der kræves under udvikling og efterfølgende vedligeholdelsesfase, er forskellige, og få medarbejdere er velegnede til begge. Vi sikrer, at softwaren fortsætter med at fungere problemfrit, indrammet i den komplette infrastrukturforvaltning, der kræves i hele softwarens livscyklus.

 • DevOps tankegang

  Vi er forpligtet til at levere den fulde bredde af it-tjenester frem for blot udvikling af software, der kører. DevOps-kulturen med samarbejde mellem udviklere og administratorer er en naturlig tanke for os. Vores specialister, både fra udviklings- og forretningssiden, deltager i hele livscyklusen for service fra design, gennem udviklingsprocessen og til supporten.

Lad os snakke om dit projekt

Lad os hjælpe din virksomhed med jeres udviklingsprojekter

Indtast dine kontaktinformationer herunder og lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og projekt.

Tak for din henvendelse!

Du vil høre fra os hurtigst muligt. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt må du meget gerne udylde nedenstående felter. Du behøver ikke udfylde det hele, men bare hvad du synes er relevant:Du er også velkommen til at ringe på 7020 6959Loading...

Gemmer oplysninger....

Tak for din henvendelse!

Detajlerne om dit projekt er nu blevet sendt. Vi kontaker dig hurtigst muligt.

Kontakt os og få et overslag på dit projekt