Danmark

Ronni Haastrup Madsen

Adm. Direktør, Uptime Development A/S

Ronni leder Uptime Development, som er den danske afdeling af Uptime. Han har arbejdet med softwareudvikling i mere end 15 år og medvirket i mere end 500 IT projekter.

Ole Rasmussen

Business Development Manager, Uptime

Ole har arbejdet med skandinaviske og baltiske forretninger siden 1998. I 2013 begyndte Ole i Uptime og har siden haft ansvar for salg internationalt. Han snakker Svensk, Norsk, Dansk, Tysk, Engelsk og Estisk.

Anders Møller Andersen

Projektansvarlig, Uptime Development A/S

Anders startede som udvikler hos Uptime Development i 2013 og har fra starten vist stor indsigt i at forstå kundens behov og levere den rigtige løsning. Derfor er det også naturligt at det i dag er Anders der sørger for at projekterne kommer sikkert i mål.

Kasper Sørensen

Projektleder, Uptime Development A/S

Kasper startede som projektleder og business analyst hos Uptime Development i 2019, og har mange års erfaring med både store og små IT projekter fra ind- og udland. Han sikrer klar og tydelig kommunikation med kunden, og sætter en ære i at levere løsninger, der skaber målbar forretningsværdi.

Mathias Jørgensen

Projektleder, Uptime Development A/S

Mathias startede som projektleder og business analyst hos Uptime Development i 2019. Han er uddannet Cand IT og har derudover erfaring med håndtering og levering af IT-projekter. Mathias arbejder altid ud fra en dagsorden, hvor kommunikation og koordinering med kunden er i højsædet.

Norge

Ole-Kristian Villabø

Adm. Direktør, Uptime Comperio

Ole-Kristian er daglig leder af det norske kontor, med ansvar for salg og kundeforhold, samt deltagelse i styring af projektleverancer. Han er civilingeniør fra NTNU og har haft mange roller i IT-projekter siden han begyndte i Steria i 2002 som systemkonsulent, og senere i Comperio i 2005. Med kundens forretning i fokus, efterstræber han alltid at finne den beste løsningen for kunden på lang sigt.

Jan Fretheim

Konsulentleder

Jan er ansvarlig for kundeforhold, salg og ansatte i Norge. Han har en baggrund som udvikler hos store internationale selskaber som IBM og Microsoft. Som kunde- og konsulentansvarlig balancerer Jan sin tekniske erfaring med gode kommunikasjonsegenskaper.

SCHWEIZ

Beat Schöpflin

CEO, Uptime Schweiz AG

Beat er adm. direktør for Uptime Schweiz AG. Han har mere end 30 års erfaring inden for softwareudvikling og informationsstyring og har været leder i adskillige it-organisationer.
Som leder af informations- og processtyring ledede han IT-afdelingen i Mepha AG og har tidligere arbejdet som konsulentchef for IMG AG inden for informationsstyring til internationale klientprojekter. Han fik værdifuld erfaring som softwareudvikler og projektleder i forskellige schweiziske virksomheder.

Koncernkontakt

Eero har været hos Uptime siden 1997 og har ledet selskabet siden 2000. Siden da er Uptime blevet en international koncern og vokset fra et par udviklere til over 100 specialister i dag. Eero er også den største aktionær.
Eero er ansvarlig for partnerforhold og daglig ledelse av koncernen.

Raimo begyndte i Uptime under studierne i 2000, med at skifte harddiske og reparere computere. I dag er han teknisk direktør og partner.
Raimo er ansvarlig for porteføljen af teknologier vi bruger og rådgivning af kunderne med komplekse løsninger. Han arbejder også med salg af skræddersyede løsninger på international plan.

Ole Rasmussen

Business Development Manager

Ole er dansk og snakker både tysk, norsk, svensk, engelsk og estisk. Han har arbejdet med skandinaviske og baltiske virksomheder siden 1998 og er ofte den første som kommer i kontakt med internationale kunder.
I 2013 begyndte Ole i Uptime og har siden haft ansvar for salg internationalt.