Danmark

Ronni Haastrup Madsen

Adm. Direktør, Uptime Development

Ronni leder Uptime Development, som er den danske afdeling af Uptime. Han har arbejdet med softwareudvikling i mere end 15 år og medvirket i mere end 500 IT projekter.

Victor Jespersen

Business Developer, Uptime Development

Victor er business developer i Uptime Development. Han hjælper virksomheder som din i gang med at udvikle komplekse IT-løsninger som portaler, integrationer, apps og større websites. Victor er dygtig til at forstå jeres forretning og til at sætte det Uptime-team, der har ekspertisen til at løfte din udviklingsopgave.

Anders Møller Andersen

Udviklingschef, Uptime Development

Anders startede som udvikler hos Uptime Development i 2013 og har fra starten vist stor indsigt i at forstå kundens behov og levere den rigtige løsning. Derfor er det også naturligt at det i dag er Anders der sørger for at projekterne kommer sikkert i mål.

Mathias Jørgensen

Projektleder, Uptime Development

Mathias startede som projektleder og business analyst hos Uptime Development i 2019. Han er uddannet Cand IT og har derudover erfaring med håndtering og levering af IT-projekter. Mathias arbejder altid ud fra en dagsorden, hvor kommunikation og koordinering med kunden er i højsædet.

Michael Christensen

Projektleder, Uptime Development

Michael startede som projektleder og business analyst hos Uptime Development i 2021. Han har mange års erfaring med IT-projekter og er dygtig til at sætte sig ind jeres forretning og forstå jeres behov. Hans drivkraft er at skabe værdi for din virksomhed og i samarbejde med dig at finde de rigtige løsninger, som giver fornyet konkurrencekraft og resultater på bundlinjen.

Norge

Ole-Kristian Villabø

Adm. Direktør, Uptime Comperio

Ole-Kristian er daglig leder af det norske kontor, med ansvar for salg og kundeforhold, samt deltagelse i styring af projektleverancer. Han er civilingeniør fra NTNU og har haft mange roller i IT-projekter siden han begyndte i Steria i 2002 som systemkonsulent, og senere i Comperio i 2005. Med kundens forretning i fokus, efterstræber han alltid at finne den beste løsningen for kunden på lang sigt.

Jan Fretheim

Konsulentleder

Jan er ansvarlig for kundeforhold, salg og ansatte i Norge. Han har en baggrund som udvikler hos store internationale selskaber som IBM og Microsoft. Som kunde- og konsulentansvarlig balancerer Jan sin tekniske erfaring med gode kommunikasjonsegenskaper.

SCHWEIZ

Ole Rasmussen

Business Development Manager, Uptime

Ole har arbejdet med skandinaviske og baltiske forretninger siden 1998. I 2013 begyndte Ole i Uptime og har siden haft ansvar for salg internationalt. Han snakker Svensk, Norsk, Dansk, Tysk, Engelsk og Estisk.

POLEN

Michał Jankowski

CEO, Uptime Poland

Michał er leder af det polske kontor. Han har arbejdet inden for IT i mere end 15 år med mange brancher som bilindustri, finans, apoteker, energi og leveret mere end 100 projekter.

Koncernkontakt

Eero har været hos Uptime siden 1997 og har ledet selskabet siden 2000. Siden da er Uptime blevet en international koncern og vokset fra et par udviklere til over 160 specialister i dag. Eero er også den største aktionær.
Eero er ansvarlig for partnerforhold og daglig ledelse av koncernen.

Raimo begyndte i Uptime under studierne i 2000, med at skifte harddiske og reparere computere. I dag er han teknisk direktør og partner.
Raimo er ansvarlig for porteføljen af teknologier vi bruger og rådgivning af kunderne med komplekse løsninger. Han arbejder også med salg af skræddersyede løsninger på international plan.

Ole Rasmussen

Business Development Manager

Ole er dansk og snakker både tysk, norsk, svensk, engelsk og estisk. Han har arbejdet med skandinaviske og baltiske virksomheder siden 1998 og er ofte den første som kommer i kontakt med internationale kunder.
I 2013 begyndte Ole i Uptime og har siden haft ansvar for salg internationalt.