Vi skaber løsninger der virker

Hvem er vi?

Uptime blev grundlagt i 1992. Vi fokuserer på at løse forretningsbehov via vores mangeårige ekspertise inden for softwareudvikling, webudvikling og integration af it-systemer i diverse virksomheder. Uptime indledte sin virksomhed med en lille håndfuld medarbejdere, men tæller i dag over 100 topkvalificerede specialister med stor ekspertise inden for hver deres gren af branchen. Vi tilbyder således et komplet udvalg af it-tjenester til din virksomhed. Uptime har i dag afdelinger i både Danmark, Norge, Estland, Schweiz og Nordmakedonien.

Hvad laver vi?

Vi udvikler specialtilpassede IT-løsninger, der er skræddersyet til den enkelte bruger. Vores kundebase er vidt omspændende og varierer bredt. Vi er IT-partnere for alt fra små virksomheder til brancheledere i bl.a. Danmark, Norge, Sverige, Finland, Schweiz, Estland og Letland. Eksempler på vores løsninger er abonnementssystemer, dokumenthåndtering og samarbejdsløsninger til offentlige myndigheder og hospitaler, håndtering af alt IT for kendte internationale virksomheder og meget, meget mere.

Hvordan gør vi?

Uptime er kendt for at være en værdifuld partner, der gennem sine it-løsninger hjælper virksomheder med at øge deres effektivitet og omsætning. Vi fokuserer på den enkelte kundes forretningsbehov og tilpasser vores service derefter. Uptimes projekter kombinerer solid erfaring med detaljeret viden om den pågældende branche. Denne blanding oplever vi, giver de bedste resultater. Vores tjenester dækker alle dele af softwaren fra analyse til support - herunder omfattende infrastrukturforvaltning. Vores system er certificeret efter de gældende standarder, så I er i trygge og kompetente hænder hos Uptime. Vi er tilmed stolte over at kunne berette, at vores allerførste kunder stadig er hos os 28 år senere. Det vidner om gensidig respekt og godt samarbejde.

EN LANGSIGTET FORRETNINGSPARTNER, DER GIVER DIG SUCCES

Vores kunderelationer er baseret på et godt partnerskab og relevant videndeling. Det mener vi, er nøglen til at sikre din virksomheds vækst. Du opnår ganske enkelt de bedste resultater, hvis det gode samarbejde går begge veje. Det er vores erfaring, at en grundig forståelse for din virksomhed er den bedste måde at levere teknisk ekspertise på. For dig betyder det, at din IT-partner fokuserer på at skabe din succes.

 • Kundetilfredshed

  Uptime Development er kendt for sin effektive produktionsproces, stærke kundefokus og ikke mindst høje fleksibilitet. Vi ønsker at skabe langsigtede forretningsforbindelser. Derfor er kundetilfredshed vores højeste prioritet og det parameter, vi selv bruger til at bedømme vores præstationer på.

 • Kompetencer

  Uptime har gennem flere år i branchen opbygget en grundig forståelse for, hvordan forskellige forretningsområder fungerer. Vores specialister fokuserer på at løse reelle forretningsproblemer i deres helhed frem for blot at se på de tekniske aspekter af sagen. Vi sætter i det hele taget en stor ære i, at vores medarbejdere dygtiggør sig inden for specifikke brancher og domæner, så vi evner at give jer den perfekte it-løsning, uanset hvilket område det måtte dreje sig om. Derfor udbygger vi også hele tiden vores virksomhed, så vi er i stand til at imødegå alle slags ønsker og behov.

 • Erfaring

  Uptimes mangeårige erfaring hjælper os til at overskueliggøre og forstå kernen i den udfordring, I står med – også selv om den ikke er tydeligt identificeret, men måske ligger i en kombination af mindre problemer. Vi tager os god tid til at lytte til jeres ønsker, så vi sammen finder frem til den helt rigtige løsning. En løsning, der gør op med jeres små hovedpiner og understøtter virksomhedens forretningsbehov i mange år frem.

 • Fuld livscyklus

  Uptime skriver ikke kun koder. Vores ydelser dækker hele it-systemets livscyklus, herunder udvikling, vedligeholdelse og support. Vi håndterer alle it-relaterede sider af jeres virksomhed, så I kan give jeres fulde opmærksomhed til de kerneaktiviteter, som I er eksperter på.

 • Ideologi om softwareudvikling

  Hos Uptime ved vi, at hver eneste kunde er unik og har forskellige behov. Derfor tager vi os tid til at lære din virksomhed at kende i projektets startfase. Vi studerer jeres forretningsmodel, vurderer behovene, opbygger et dedikeret team med den nødvendige ekspertise og designer så en model, der bedst understøtter udviklingsprocessen for den valgte løsning. Vores it-løsninger er altid fleksible, strukturerede og skræddersyede til kundens specifikke behov.

DREVET AF VORES VÆRDIER I DET DAGLIGE ARBEJDE

Vi værdsætter langsigtet samarbejde, som sikrer en bedre forståelse af kundens behov og tilsvarende bedre evne til at opfylde dem. Vi mener, at grundlaget for et vellykket samarbejde ligger i regelmæssig kommunikation og videndeling.

Uptimes medarbejdere er af afgørende betydning for vores virke. Derfor investerer vi løbende i individuel uddannelse og støtter vores folk i deres personlige udvikling på alle måder.

 • Ærlighed

  Vi er ærlige over for vores kunder og medarbejdere. Vi mener, at ærlighed og integritet er den vigtigste egenskab i en god relation og den kommunikation, der følger med.

 • Engagement

  Vi engagerer os i jeres forretning og dedikerer os fuldt ud til at løse jeres udfordringer. Derfor spidser vi ører, når I kommer med jeres input.

 • Fremgang

  Vi har et mål om altid at forbedre og videreudvikle os. Vi søger konstant nye udfordringer, og vi går meget op i at fremme personlig og faglig udvikling blandt vores medarbejdere.

 • Partnerskab

  Vores kundeforhold er baseret på en win-win strategi, fordi vi tror på, at gensidig respekt og udnyttelse af hinandens kompetencer skaber langsigtet succes.

Korte fakta om 28 års erfaring

Uptimes historie går tilbage til 1992, hvor selskabets forgænger Capricorn, blev grundlagt. I 1997 fusionerede tre små IT-virksomheder under navnet System Development Partners. Ved årtusindskiftet havde vi 17 ansatte, hvoraf halvdelen arbejdede med softwareudvikling og halvdelen med driftstjenester. Siden 2003 har vi været kendt som Uptime.

I 2013 blev vi inviteret til Houston for at modtage prisen for årets Microsoft Country Partner. Denne var opnået gennem vores udviklingsprojekter på platformen MS SharePoint.NET. Vi har også været Microsoft Gold Partner i mere end 10 år.
Uptime har som mål at fortsætte sin udvikling til fremme for virksomhedens fortsatte vækst.

- I december 2015 blev Uptime fusioneret med Comperio, en norsk-svensk leder inden for søgeteknologi.

- I februar 2016 fusionerede vi med Swiss Educo og startede Uptime Systems GmbH.

- I Juli 2018 blev Uptime fusioneret med West Soft Development A/S.

- I 2016, 2017 og 2018 har vi modtaget Børsens Gazelle-pris.

I begyndelsen var vi udelukkende fokuseret omkring det lokale marked, men omfanget er sidenhen vokset, og i dag er Uptime også en betydende spiller på det internationale marked. Uptime er dog primært engageret omkring europæiske virksomheder. Vores hovedmarked er Estland, Danmark, Norge, Schweiz og Nordmakedonien, hvor vi alle steder har lokale kontorer. I dag har vi over 100 specialister på tværs af branchen. Selskabet bag Uptime er ejet af ledelsen.

Partnere og Certificeringer

 • Microsoft

  Vi har været Microsoft Certified Partner siden 1999. Fra og med 2006 har vi haft status som Microsoft Gold Certified Partner i Collaboration and Content-feltet.

 • Oracle

  Vi har været partnere med Oracle siden 1998 og kender deres produkter fra ende til anden.

Udmærkelser

 • Kåret til gazelle i 2016, 2017 og 2018

  Uptime Development Danmark er blevet udnævnt til Gazelle af tre omgange i træk – hhv. i 2016, 2017 og 2018. Gazelle er en tildeling til virksomheder, der har vist en markant vækst i indtjening og overskud. Mindre end 1% af alle danske virksomheder modtager prisen.

 • Højeste kreditværdighed

  Bisnode har vurderet vores kreditvurdering at være på toppen af ​​AAA-skalaen. Resultatet beregnes ud fra virksomhedens tilstand, baggrund, resultat og betalingshistorie.